Mød en frivillig gruppleder

Jørn har været frivillig gruppeleder af Kom Videre Mand-grupperne hos Selvhjælp Herning siden 2017.
“Jeg blev frivillig, fordi jeg gennem mit arbejde som sygeplejerske har mødt mange mænd, som sad fast. Det undrede mig. Da jeg blev pensioneret havde jeg tid til at finde ud af, hvordan man kan få disse mænd til at gøre noget for godt for sig selv,” siger Jørn.
“I Kom Videre Mand kan jeg bidrage med min faglighed og min person. Ved at give noget af sig selv, får man mindst det dobbelte tilbage. Det giver mig en utrolig stor tilfredsstillelse at se mennesker komme vaklende herind, og siden gå herfra med rank ryg. Jeg får et kick ud af det,” fortæller Jørn.
Er du vores nye gruppeleder for Kom Videre Mand-grupper – vi søger lige nu i hele landet. Tilmeld dig efterårets kurser.
Rul til toppen