Nyt forløb i Herning

Gruppeforløb for mænd og ledet af mænd. 8 mænd i 8 uger med 8 konkrete temaer.

Tag styringen i DIT liv!

  • Find fokus
  • Få overblik
  • Se nye muligheder

Bliv bevist om, hvad du gerne vil og hvad der gør dig glad.

”Kom Videre Mand” er et forløb kun for mænd. Forløbet er skræddersyet til mænd, som gerne vil videre fra en svær situation. Det kan være, at corona-epidemien har fået tag i dig, du er i et sygdomsforløb, skilsmisse eller noget helt fjerde. Måske har du bare brug for et nyt fællesskab, der kan give dig nye perspektiver, så er Kom Videre Mand noget for dig. I forløbet arbejder man med sig selv, får overblik over sin situation og redskaber til at håndtere den. Mange oplever, at de gennem et forløb får mere overskud og energi i hverdagen.

Kontakt os for tilmelding eller yderligere information

Hvornår
Ér hold hver 6. måned

Hvor
Lokalerne hos Selvhjælp Herning, Fredensgade 14, 7400 Herning

Medlemskab
For at deltage skal du være medlem af Selvhjælp Herning. Det koster 100 kr. årligt for alle over 18 år.

Rul til toppen